Returnari

 

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi gratuit articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc) sau poți primi banii inapoi. Cum? Simplu, fără niciun cost de transport, pentru ca îl plătim noi pentru tine! Pentru ca tu să te bucuri de cumparaturi online fără griji!

Returnarea gratuită a unei comenzi se face completand formularul de pe site.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii si condițiile. LANUL CU MACI va fi refuzat.

Echipa LANUL CU MACI verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe lanulcumaci.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

Returnarea gratuită se poate face prin firma de curierat Fan Courier.

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 3 zile de la primirea coletului, apelând numarul de telefon 0745.681.406